Urailta: Inspiroivat uratarinat 7.6.

Ti 7.6.2022 klo 18-19

Kaipaatko inspiraatiota ”uramooveillesi”? Mietitkö miten olla välittämättä ympäristön (tai läheisten) asettamista paineista toimia tietyntasoisessa työssä? Saatat toisaalta haluta työskennellä juuri koulutustasi/osaamistasi vastaavassa työssä, mutta ovi ei vain aukea. Ikä, sukupuoli tai nimesi mahdollisesti hidastaa urakehitystäsi?

Uraillassa kuulet kaksi erilaista uratarinaa, jotka molemmat inspiroivat varmasti sinua. Henna Norberg tarttuu ylikouluttamisen haasteeseen. Hän toimi itse vaativassa viestintäpäällikön työssä, mutta halusi keventää reilusti työtaakkaansa.  Hän haki useita myyjän pestejä, kunnes lopulta H&M antoi hänelle mahdollisuuden toimia vaatemyyjänä. Hennan puheenvuorossa saat vinkkejä miten vakuutat työnantajalle olevasi motivoitunut työhön ”ylikoulutettuna”. 

Uraillan toinen puhuja Riitta jäi työttömäksi 60-vuotiaana. Hän antaa vinkkejä ikäsyrjinnästä kärsiville työnhakuun. Riitta luotsaa ansiokkaasti UusioUra-tapahtumaa, joka on suunnattu 45+ työnhakijoille. Hän tietää todella miten iso potentiaali kokeneet työntekijät ovat työnantajalle ja osaa antaa konkreettisia vinkkejä juuri sinulle.

Suosittelemme kaikille, jotka kaipaavat rohkaisua työnhakuunsa tai omien ”uramooviensa” toteuttamiseen