Levon ja palautumisen haasteet

Ti 13.12.2022 klo 18-19.00

Puhujana hyvän unen lähettiläs, unilääkäri ja kirjailija Janne Kanervisto.

Uni, ravinto ja liikunta muodostavat palautumisen kolmion. Näistä uni on tärkein, sillä väsyneenä esim. näläntunne kasvaa ja hyvästä ravitsemuksesta on todella vaikeaa pitää kiinni. Oman terveyden kokonaisvaltainen edistäminen ilman riittävää unta on mahdotonta.

Uraillassa unilääkäri Janne Kanervisto kertoo, miten voit vaikuttaa omilla toimillasi unen laatuun. Hyväunisille on tarjolla vinkkejä, miten vahvistaa omaa unta ja miksi näin kannattaa tehdä.

Suomessa yksi viidestä kärsii uniongelmista. Kaikki meistä eivät nuku todellakaan hyvin. Uraillassa opit erottamaan itsestä johtuvan unettomuuden ja lääketieteellisesti määritellyn unihäiriön. Molemmat ovat korjattavissa, ja kuulet miten. Lisäksi Janne käsittelee stressin merkitystä uneen. Monesti syytämme unettomuudesta stressiä, vaikka todellisuudessa stressi testaa unitaitojasi.

Suosittelemme: Kaikille, sillä jokainen tarvitsee palautumista. Suosittelemme erityisesti unitaitojen kehittämisestä kiinnostuneille.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin tai tilaa tallenne!

Tervetuloa!