Afterwork-urailta: Tulevaisuuden ura on moninainen

6.6.2023 klo 18-19

Yhä useamman työikäisen työtulot tulevat useammasta lähteestä. Palkkatyön ja yrittäjyyden yhdistäminen yleistyy kovaa vauhtia. Oman osaamisen esille tuominen on yhä tärkeämpää ja sitä voi buustata esim. kirjoittamalla tietokirjan.

Tulevaisuudessa monityönantajamalli tulee myös yleistymään.

Voit muokata itsellesi merkityksellisen työelämän palapelin tavoin, kuten HR-asiantuntija Jaana Saramies on tehnyt.  Webinaarissa hän kertoo kokemuksistaan.Webinaari on erittäin vuorovaikutteinen ja voit lähettää kysymyksesi puhujalle ennakkoon..

Webinaarissa käymme läpi:

  • Katsaus tulevaisuuden uraan
  • Miksi moninaisuus on mahdollisuus työelämässä?
  • Vinkit hallita monityömallia ja miten alkuun
  • Ajanhallinta monityömallissa

Webinaarin puhujana HR-alan asiantuntija Jaana Saramies

Jaana Saramies